Промокод с отстъпка -10% за SuperHosting | DigitalWebDesign

Отстъпка за всички нови услуги от SuperHosting: домейн име, хостинг, SSL сертификат с промокод: DigitalWebDesign

Мястото, на което е разположен сайтът, трябва да бъде надеждно и да осигурява всички предпоставки той да работи безпроблемно. Също така е много важно какви инструменти за повишаване сигурността на вашия сайт ви предоставя хостинг доставчикът. Качественият хостинг е от изключително важно значение за правилното функциониране на вашия онлайн бизнес. Един от доказалите се провайдери в областта е SuperHosting.BG . Вземете допълнителна отстъпка в размер на 10%, като използвате следния промокод: DigitalWebDesign

Най-добрата хостинг компания

SuperHosting.BG е лидер в областта вече дълги години, предлагайки адекватно 24-часово техническо обслужване на клиентите и проактивна защита на сайтовете от възможно най-широк спектър от хакерски атаки. Предлагат регистрация на домейн име, закупуване на SSL сертифкат, сървърно пространство за качването на вашия сайт, изграждане на онлайн магазин и регистрация в търсачки.

Предимства

Ето няколко примера, защо да се доверите именно на тези провайдери:

  • Надеждна инфраструктураГарантирано качество на услугите с надеждна и резервирана мрежова свързаност и използването на SSD дискове, които ускоряват зареждането на всяко приложение, което има нужда от светкавична обработка на множество дискови операции в секунда.
  • Защита от DDOS атакиНаличие на ефективна DDOS защита Ви предпазва не само от директни атаки към вашия сайт, но и от атаки към други сайтове (в същата инфраструктура), от които може да сте индиректно потърпевши.
  • Защита от Bruteforce атакиЕжедневно към различните услуги (FTP, Mail, cPanel ) има хиляди опити за налучкване на паролите от злонамерени ботове. Наличието на ефективна защита спрямо подобен тип атаки, може да намали значително шанса, някой да налучка/разбие вашата парола.
  • BackupВсички данни на клиентите се архивират в системни бекъпи, които се запазват на допълнителни Backup сървъри. Архивирането се извършва няколко пъти седмично. Минималният брой на системните бекъпи, които се съхраняват, зависи от ползваната хостинг услуга.
  • Сканиране за вируси и зловредно съдържаниеРегулярното сканиране за вируси или зловреден софтуер не е нещо, което всяка компания предлага. Регулярното сканиране за зловреден софтуер и вирус е един от малкото начини, чрез които може да разберете дали вашият сайт е бил компрометиран – навреме!
  • Техническа поддръжкаЕдин от най-важните критерии при избирането на хостинг, това е техническата поддръжка! Ако по една или друга причина ви се наложи да искате помощ или съвет от вашата хостинг компания, то техническата поддръжка е тази, от която зависи колко бързо и адекватно решение ще получите.

Отстъпка за хостинг, домейн и SSL сертификат

Вие вече имате промокод DigitalWebDesignи за да се възползвате от него е необходимо:

1. От сайта на SuperHosting.BG изберете услугата, която желаете
2. Започнете процеса по поръчване (за да използвате промоцията, услугите трябва да са за минимум за 12 месеца).
3. Можете да добавите допълнителни услуги
4. Преминавате на следващата стъпка за въвеждане на клиентски данни
5. На следващата стъпка ще видите обобщен вариант на поръчката и специално поле “Промо-код за отстъпка”, където трябва да въведете DigitalWebDesign

Намалението ще се преизчисли автоматично от системата и можете да завършите процедурата. Употребата му Ви предоставя 10% намаление от поръчката на нов или подновяването на съществуващ абонаментен план за не по-малко от 12 месеца. Най-хубавото е, че може да го използвате винаги, когато ви потрябва.

Промо кода е валиден също и за покупка на нов домейн или за трансфериране на съществуващ (.com, .net, .biz .info, .org, .eu) отново поръчан за над 12 месеца или повече. За съжаление обаче при подновяване на домейн не може да Ви се предостави 10% отстъпка.

Съвет

Не правете компромиси с качеството на хостинг услугата, защото от нея до голяма степен зависи развитието на вашите онлайн проекти. Винаги проверявайте за по-горе споменатите условия и не забравяйте, че най-доброто доказателство за качеството на една хостинг услуга, са клиентите на хостинг компанията. Свържете се с нас, ако имате нужда от изработка на уеб сайт.

By |2021-03-30T22:40:42+03:00март 3rd, 2021|SuperHosting.BG|0 Коментара
Go to Top